Accident "raportat" la cabinetul scolii!

A accidentat un copil, l-a dus la cabinetul scolii pentru a se asigura ca elevul nu prezinta leziuni, dupa care a plecat linistit acasa, fara sa mai astepte politistii!

Oamenii legii au fost anuntati de medicii de la Spitalul de Pediatrie, unde minorul a ajuns peste aproape doua ore.

Soferul este cautat acum de politisti, acesta urmand sa dea explicatii pentru parasirea fara drept a locului accidentului.

Luni, la ora 12.40, Spitalul de Pediatrie Botosani a comunicat acordarea de ingrijiri medicale unui minor in varsta de 11 ani, din municipiul Botosani, elev in clasa a V-a, care prezenta leziuni care nu au necesitat internarea, produse in urma unui accident rutier.

Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca in jurul orei 11.00, in timp ce minorul traversa neregulamentar strada N. Iorga, in zona Colegiului A.T.Laurian, impreuna cu un alt coleg, in fuga, printre masinile oprite la semafor, a fost acrosat de un autoturism marca Dacia de culoare gri.

Dupa accident, conducatorul auto insotit de minor s-au deplasat la cabinetul medical al scolii unde cadrele medicale au constatat ca minorul nu a suferit leziuni vizibile, motiv pentru care conducatorul auto a parasit locul faptei.

Se continua cercetarile in vederea identificarii conducatorului auto si stabilirii cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct din mașină, polițiștii locali din Botoșani au intensificat controalele înaintea Paștelui!

astăzi, 15:22
16

Polițiștii locali din Botoșani au identificat, în urma controalelor de săptămâna trecută, două persoane în parcarea supraterană de la Piața Centrală care ofereau spre v&aci...

„Semințele recunoștinței” plantate de elevi și persoane cu dizabilități din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:58
60

Două activități de suflet au avut loc în cursul zilei de luni la Liceul „Alexandru cel Bun” din municipiul Botoșani în cadrul unui proiect inițiat de preotul Ioan Iordachi...

Scandal într-o agenție loto din Botoșani, au fost chemați polițiștii locali!

astăzi, 14:32
141

În cursul zilei de 23 aprilie, în jurul orei 16.25, polițiștii locali care acționau în zona Centrului Istoric din municipiul Botoșani au fost sesizați de către reprezentantul u...