Accident grav pe trecerea de pietoni!

Accident grav pe trecerea de pietoni!

 Un autoturism Dacia a izbit in plin o femeie care traversa pe marcajul pietonal  

Dupa cum va informam in urma cu cateva ore, inca un accident pe trecerea de pietoni a avut loc pe o strada din municipiu. Politistii spun ca astfel de accidente au loc acum frecvent in municipiu, adica unul la aproximativ 48 de ore.

O femeie a fost lovita de o masina in timp ce traversa strada pe marcajul pietonal, in apropiere de fosta statie Petrom de pe strada Sucevei.

Un autoturism Dacia, condus de Marius P., de 26 de ani, din Botosani, a intrat cu viteza in depasirea unui camion aflat pe prima banda. Soferul nu a mai putut evita impactul si, desi a franat puternic, a lovit-o pe femeie.

"Veneam dinspre autogara si am traversat impreuna cu o alta doamna. Masina a venit cu viteza din spatele unui camion si m-a izbit", a povestit Tatiana T., de 50 de ani, din Botosani.

Cadrele medicale de pe ambulanta au acordat primele ingrijiri femeii, aceasta fiind accidentata grav dupa ce autoturismul Dacia a intrat in plin in ea.

Tatiana a suferit un traumatism cranian acut deschis si contuzii la nivelul mainilor si picioarelor, precum si mai multe leziuni la bazin. A fost transportata cu o ambulanta la spital, pentru a fi examinata neurologic si tinuta sub observatie.

Din primele cercetari, se pare ca vinovat de producerea accidentului este soferul Daciei, care nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
24

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
102

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1097

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....