Accident grav de microbuz! 18 persoane sunt rănite. A fost activat planul roşu!
UPDATE!

Accident grav de microbuz! 18 persoane sunt rănite. A fost activat planul roşu!
Un accident grav a avut loc în judeţul Galaţi, anunţă Realitatea Tv. 18 persoane au fost rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat, pe raza comunei Schela. Cinci persoane sunt încă prinse sub fiarele contorsionate, anunta Realitatea.net.

Autorităţile au activat deja codul roşu. Accidentul s-a produs după ce microbuzul a intrat în coliziune cu un BMV, şoferul microbuzului neacordând prioritatea celui din urmă.

Un număr de 18 persoane au fost rănite, duminică după-amiază, într-un accident produs pe raza localităţii Schela din judeţul Galaţi, cinci dintre acestea fiind încarcerate, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie în urma accidentului. 

UPDATE: 
Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a afirmat că în microbuzul care s-a răsturnat se aflau 18 persoane, dintre care 12 au necesitat îngrijiri medicale la locul accidentului. Opt dintre acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Galaţi. "Patru persoane au refuzat transportul la spital, iar şase pasageri ai microbuzului au fost traumatizaţi uşor", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Cele mai grave răni suferite de pasagerii microbuzului răsturnat sunt fracturi ale membrelor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
733

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
241

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
196

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...