ACCIDENT cu trei masini si doua victime, la Sulita! FOTO
ACCIDENT!

Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier ce a avut loc, joi dimineata, in localitatea Sulita, judetul Botosani, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, iar mai apoi una din ele a ricosat intr-un alt autoturism parcat.

ACCIDENT cu trei masini si doua victime, la Sulita! FOTO

Evenimentul a avut loc pe drumul judetean 297, atunci cand un autoturism VW Polo, condus de Constantin C., in varsta de 31 de ani, circula dinspre Sulita spre Botosani, iar din sens opus circula o Dacie. La un moment, soferul Daciei, Marcel S., in varsta de 24 de ani, a vrut sa vireze pe un drum la stanga, insa nu a acordat prioritate autoturismului VW Polo, cele doua masini ciocnindu-se frontal. 

In urma impactului, VW Polo a ricosat intr-un alt autoturism Mercedes, care era parcat pe partea dreapta. La fata locului au fost trimise doua echipaje de ambulanta si un echipaj de pompieri.

Pasagerul din dreapta-fata al autoturismului VW Polo a fost ranit, acesta fiind preluat de echipajul ARTI, din cadrul SJA Botosani, si transportat la spital. Tot la spital a ajuns si soferul autoturismului Dacia, care a fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila.

Pompierii au fost chemati pentru a preveni un eventual scurtcircuit si pentru a curata carosabilul. Politistii au ajuns si ei la fata locului si vor efectua cercetari.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
918

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din...

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
2675

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
806

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...