Accident cu patru mașini în Zona Industrială! Trei persoane au ajuns la spital! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Accident cu patru mașini în Zona Industrială! Trei persoane au ajuns la spital! FOTO, VIDEO
Neatenția unui șofer a dus la rănirea a trei persoane și avarierea a nu mai puțin de patru autoturisme. Accidentul a avut loc, duminică după-amiază, în Zona Industrială din municipiul Botoșani, pe Calea Națională. 

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, se deplasa dinspre Gară către Cătămărăști, iar imediat după Mecanex nu a frânat la timp în spatele unui taxi care a vrut să facă stânga, acroșându-l. După impact, autoutilitara a ajuns pe contrasens unde a lovit un Audi A4, care circula din sens opus, pe care l-a proiectat într-un VW Polo care era parcat.

Șoferul de pe Audi și un pasager, dar și o pasageră din autoutilitară, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital cu ambulanța.

Polițiștii ajunși la fața locului au efectuat măsurători și fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Autoturismul Audi a fost cel mai avariat în urma acestui accident.
 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
12

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
25

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
52

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...