Absență în masă a social-democraților de la AGA, la societatea Urban Serv! Ședința a fost amânată!

Absență în masă a social-democraților de la AGA, la societatea Urban Serv! Ședința a fost amânată!
Niciun consilier local social-democrat nu s-a prezentat, luni, la ședința Adunării Generale a Acționarilor de la societatea Urban Serv.

Pe ordinea de zi au fost mai multe puncte referitoare la prezentarea situațiilor financiare la finele semestrului I, prezentarea raportului Consiliului de Administrație pe primul semestru, prezentarea situației economico-financiare a societății, dar și o informare privind selectarea membrilor Consiliului de Administrație și privind participarea societății la licitația de atribuire a contractului privind concesionarea serviciului public de colectare și transport a deșeurilor.

Singurii care au fost prezenți au fost aleșii liberali. "Unde sunt cei roșii?", a întrebat la un moment dat unul dintre consilieri.

Reprezentanții Consiliului de Administrație au spus în debutul ședinței că aceasta ar fi statutară, dar au fost contraziși de consilierii liberali care le-au reproșat că nu cunosc legislația.

"Din câte am observat, din punctul meu de vedere s-a dorit a se forța un pic lucrurile. Este foarte clar că nu avem cea mai bună consultanță juridică. Vorbim de coroborarea legilor. Vorbim de Consiliul Local in ansamblul lui, iar modul in care se iau deciziile se iau in conformitate cu deciziile luate in Consiliul Local, e păcat că nu se stăpânește foarte bine legislația", a spus Cătălina Lupașcu. 

Ședința AGA a fost reprogramată pentru marți la ora 11.00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

astăzi, 17:01
3711

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...

Băgat în spital de propriul cal!

astăzi, 16:42
2244

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

Viceprimarul unei comune botoșănene, la un pas de a fi exclus din PSD!

astăzi, 16:25
918

Zilele unui viceprimar din județul Botoșani ca membru al organizației județene a PSD sunt numărate. Acesta a fost deja exclus ca urmare a unei decizii a Biroului organizației locale, iar hotăr&...