Absență în masă a social-democraților de la AGA, la societatea Urban Serv! Ședința a fost amânată!

Absență în masă a social-democraților de la AGA, la societatea Urban Serv! Ședința a fost amânată!
Niciun consilier local social-democrat nu s-a prezentat, luni, la ședința Adunării Generale a Acționarilor de la societatea Urban Serv.

Pe ordinea de zi au fost mai multe puncte referitoare la prezentarea situațiilor financiare la finele semestrului I, prezentarea raportului Consiliului de Administrație pe primul semestru, prezentarea situației economico-financiare a societății, dar și o informare privind selectarea membrilor Consiliului de Administrație și privind participarea societății la licitația de atribuire a contractului privind concesionarea serviciului public de colectare și transport a deșeurilor.

Singurii care au fost prezenți au fost aleșii liberali. "Unde sunt cei roșii?", a întrebat la un moment dat unul dintre consilieri.

Reprezentanții Consiliului de Administrație au spus în debutul ședinței că aceasta ar fi statutară, dar au fost contraziși de consilierii liberali care le-au reproșat că nu cunosc legislația.

"Din câte am observat, din punctul meu de vedere s-a dorit a se forța un pic lucrurile. Este foarte clar că nu avem cea mai bună consultanță juridică. Vorbim de coroborarea legilor. Vorbim de Consiliul Local in ansamblul lui, iar modul in care se iau deciziile se iau in conformitate cu deciziile luate in Consiliul Local, e păcat că nu se stăpânește foarte bine legislația", a spus Cătălina Lupașcu. 

Ședința AGA a fost reprogramată pentru marți la ora 11.00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hoț "calificat" în furturi din locuințe, prins de polițiștii din Darabani!

astăzi, 09:26
99

4.000 de lei este prejudiciul cauzat de un tânăr de 23 de ani, care vreme de trei luni a intrat în opt locuințe, de unde a furat bunuri și sume de bani. Pe lângă infracțiunile d...

Trei nume pentru funcția de premier. PSD decide azi cine îi ia locul lui Tudose!

astăzi, 09:14
278

Mihai Tudose și-a anunțat luni seară demisia în urma ședinței Comitetului Executiv Național al PSD în urma căreia a pierdut sprijinul partidului. Liviu Dragnea și-a impus punctul d...

Fotbalist botoşănean luat în vizor de patronul FCSB

astăzi, 08:54
172

Gigi Becali a renunțat pentru moment la pista ”Băluță”, dar un alt jucător important al Craiovei se află pe lista finanțatorului de la FCSB: Andrei Burlacu, mijl...