Absență în masă a social-democraților de la AGA, la societatea Urban Serv! Ședința a fost amânată!

Absență în masă a social-democraților de la AGA, la societatea Urban Serv! Ședința a fost amânată!
Niciun consilier local social-democrat nu s-a prezentat, luni, la ședința Adunării Generale a Acționarilor de la societatea Urban Serv.

Pe ordinea de zi au fost mai multe puncte referitoare la prezentarea situațiilor financiare la finele semestrului I, prezentarea raportului Consiliului de Administrație pe primul semestru, prezentarea situației economico-financiare a societății, dar și o informare privind selectarea membrilor Consiliului de Administrație și privind participarea societății la licitația de atribuire a contractului privind concesionarea serviciului public de colectare și transport a deșeurilor.

Singurii care au fost prezenți au fost aleșii liberali. "Unde sunt cei roșii?", a întrebat la un moment dat unul dintre consilieri.

Reprezentanții Consiliului de Administrație au spus în debutul ședinței că aceasta ar fi statutară, dar au fost contraziși de consilierii liberali care le-au reproșat că nu cunosc legislația.

"Din câte am observat, din punctul meu de vedere s-a dorit a se forța un pic lucrurile. Este foarte clar că nu avem cea mai bună consultanță juridică. Vorbim de coroborarea legilor. Vorbim de Consiliul Local in ansamblul lui, iar modul in care se iau deciziile se iau in conformitate cu deciziile luate in Consiliul Local, e păcat că nu se stăpânește foarte bine legislația", a spus Cătălina Lupașcu. 

Ședința AGA a fost reprogramată pentru marți la ora 11.00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nemulţumirile sindicaliştilor, pe masa prefectului. "O să devenim asistaţi social!" FOTO

astăzi, 17:17
138

Daniel Bulboacă, preşedintele filialei Botoşani a Cartel Alfa, a dat citire memoriului ce a fost ulterior înaintat în mod oficial conducerii Instituţiei Prefectului pentru a fi direcţ...

Protest pentru salarii, cu vuvuzele şi fluiere, în faţa Prefecturii! FOTO, VIDEO

astăzi, 14:55
639

În jur 200 de angajaţi afiliaţi mai multor sindicate reunite în Confederaţia Cartel Alfa s-au adunat, luni după prânz, în faţa Instituţiei Prefectului pentru o acţiune d...

Un lanţ de supermarket-uri vrea să deschidă două noi magazine, în Botoşani

astăzi, 14:50
1107

 Reprezentanţii reţelei de magazine Profi au făcut demersuri la Primărie în vederea obţinerii avizelor necesare pentru deschiderea a două spaţii comerciale noi pe strada Săvenilor ...