Absență în masă a social-democraților de la AGA, la societatea Urban Serv! Ședința a fost amânată!

Absență în masă a social-democraților de la AGA, la societatea Urban Serv! Ședința a fost amânată!
Niciun consilier local social-democrat nu s-a prezentat, luni, la ședința Adunării Generale a Acționarilor de la societatea Urban Serv.

Pe ordinea de zi au fost mai multe puncte referitoare la prezentarea situațiilor financiare la finele semestrului I, prezentarea raportului Consiliului de Administrație pe primul semestru, prezentarea situației economico-financiare a societății, dar și o informare privind selectarea membrilor Consiliului de Administrație și privind participarea societății la licitația de atribuire a contractului privind concesionarea serviciului public de colectare și transport a deșeurilor.

Singurii care au fost prezenți au fost aleșii liberali. "Unde sunt cei roșii?", a întrebat la un moment dat unul dintre consilieri.

Reprezentanții Consiliului de Administrație au spus în debutul ședinței că aceasta ar fi statutară, dar au fost contraziși de consilierii liberali care le-au reproșat că nu cunosc legislația.

"Din câte am observat, din punctul meu de vedere s-a dorit a se forța un pic lucrurile. Este foarte clar că nu avem cea mai bună consultanță juridică. Vorbim de coroborarea legilor. Vorbim de Consiliul Local in ansamblul lui, iar modul in care se iau deciziile se iau in conformitate cu deciziile luate in Consiliul Local, e păcat că nu se stăpânește foarte bine legislația", a spus Cătălina Lupașcu. 

Ședința AGA a fost reprogramată pentru marți la ora 11.00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Handbal de divizia A la Polivalentă: CSM Botoșani-CSU Târgoviște

astăzi, 09:54
22

Iubitorii sportului botoșănean sunt invitați să susțină echipa locală de handbal masculin care, în acest weekend, va juca acasă împotriva formației târgoviștene.Meciul ...

Mihai Sîrbu rămâne la cârma Filarmonicii botoșănene!

astăzi, 09:37
39

Consilierii locali vor decide, la finalul acestei luni, dacă Mihai Sîrbu va conduce mai departe Filarmonica Botoșani. Mihai Sîrbu nu are, însă, emoții, întrucât ...

Olimpiu Moruțan a înscris în meciul România-Serbia, finalizat cu o victorie categorică a tricolorilor!

astăzi, 09:02
72

Reprezentativa de juniori a României a debutat, miercuri, cu o victorie categorică, 4-0 (2-0) cu Serbia. Partida s-a disputat pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, în ...