A treia licitaţie pentru administrarea depozitului de la Stăuceni: Ce s-a decis după analizarea ofertelor!

A treia licitaţie pentru administrarea depozitului de la Stăuceni: Ce s-a decis după analizarea ofertelor!
Ziua de luni în care s-au depus ofertele la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean în vederea atribuirii contractului pentru administrarea depozitului ecologic de  deşeuri de la Victoria a fost una cu emoţii.

Celelalte două licitaţii organizate până acum au fost sortite eşecului, după ce ofertele financiare depuse de firmele care s-au înscris la licitaţie nu au fost eligibile, fiind nevoie de minim trei oferte eligibile pentru a putea fi continuată procedura.

La această ultima licitaţie organizată de Consiliul Judeţean s-au înscris cinci firme, aceleaşi ca şi la licitaţiile anterioare.
Greşelile pe care le-au făcut în ceea ce priveşte documentaţia, la licitaţiile trecute, au fost însă reparate astfel că în urma analizării ofertelor toate cele cinci firme s-au calificat în vederea participării la licitaţie.

Firmele care vor să câştige acest contract sunt Șoim SRL, Diasil Service SRL, Girexim Universal SA Pitești, Elsaco Electronic și Urban Serv. 

De marţi, membrii comisiei de licitaţie vor începe evaluarea ofertelor, iar până la sfârşitul acestei luni ar putea fi desemnată şi societatea care va administra depozitul din comuna Stăuceni. După semnarea contractului, depozitul va deveni, în sfârşit, operaţional.

 

Spune-ne opinia ta