A solicitat ajutor prin 112, dar apoi a susţinut că s-a lovit singură cu paharul în cap!

A solicitat ajutor prin 112, dar apoi a susţinut că s-a lovit singură cu paharul în cap!
O femeie cu o rană sângerândă la cap şi un bărbat fumând liniştit în bucătărie! Asta au găsit jandarmii în casa unor botoşăneni, după ce femeia a solicitat ajutor prin 112. Cu toate acestea, la faţa locului, soţia a susţinut că... s-a lovit singură cu paharul în cap!

Joi seara, o femeie în vârstă de 55 de ani a solicitat intervenţia forţelor de ordine prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în urma unui scandal în familie pe fondul consumului de alcool.

Echipajul de jandarmi care s-a deplasat pe strada Slt. Ioan Frunzetti din municipiul Botoşani a găsit-o pe femeie cu o rană sângerândă la cap, în timp ce soţul fuma liniştit în bucătărie.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că totul a pornit de la o discuţie în contradictoriu pe probleme familiale care a degenerat, soţul lovind-o în zona capului cu paharul de sticlă din care bea bere. Nu s-a mulţumit cu atât şi a încercat să o agreseze în continuare, dar soţia s-a apărat şi a reuşit să sune la 112.

Ambulanţa solicitată de jandarmi a preluat-o pe femeia agresată şi a transportat-o la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Cu toate că susţinea că soţia s-ar fi lovit singură cu paharul în cap, bărbatului i-au fost întocmite de către jandarmi actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, faptă pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la trei luni la doi ani şi şase luni", informează Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadurl IJJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
52

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
133

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
803

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...