A parcurs sute de kilometri si s-a impotmolit intr-un sant din satul botosanean Poiana!

Noaptea trecuta, in jurul orei 01.30, politistii din Flaminzi au fost sesizati despre faptul ca pe drumul din satul Poiana, orasul Flaminzi, se afla in sant un autoturism Opel, iar conducatorul auto, care este posibil sa fie sub influenta alcoolului, efectueaza manevre de scoatere a autovehiculului.

Deplasandu-se la fata locului, politisti au stabilit ca P. Dumitru, de 37 de ani, din municipiul Mangalia, judetul Constanta, a condus autoturismul marca Opel Vectra pe DC 48 pe traseul N.Balcescu-Poiana, orasul Flaminzi, judetul Botosani, avind o concentratie alcoolica de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat, concentratie stabilita in urma testarii cu aparatul etilotest.

Din cauza starii in care se afla si a conditiilor de drum acoperit cu zapada, soferul a pierdut controlul autoturismului intrand in santul de pe marginea drumului din satul Poiana, fara a provoca avarii sau victime, intrucat era singur in autoturism.

“Conducatorul auto P. Dumitru a refuzat recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, urmand a fi cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism avind o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in singe si refuzul de a se supune recoltarii de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei din singe, a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
914

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
280

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
243

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...