A MURIT DIN CAUZA INCONSTIENTEI LA VOLAN A UNUI SOFER!

A MURIT DIN CAUZA INCONSTIENTEI LA VOLAN A UNUI SOFER!
Una dintre victimele accidentului de circulatie petrecut duminica dupa-amiaza, intre Stefanesti si Trusesti, a decedat miercuri dimineata.

Evenimentul rutier, soldat cu ranirea a doua persoane, un tanar de 27 de ani si un copil de 6 ani, a fost provocat din vina soferului, care nu a adaptat viteza la conditiile de drum.

Duminica dupa-amiaza, in jurul orei 17.15, in timp ce C. Sorin, de 42 de ani, din comuna Trusesti, judetul Botosani, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2007, conducea un autoturism pe D.N. 29 D, dinspre orasul Stefanesti catre localitatea Trusesti, nu a redus viteza pe un sector de drum in curba la dreapta, imprejurare in care a patruns pe acostament, pierzand controlul autoturismului care, dupa ce a intrat in santul din partea dreapta, s-a rasturnat de mai multe ori pe carosabil.

In urma accidentului, unul dintre pasagerii autoturismului, S. Ionut, de 27 de ani, din municipiul Iasi, a suferit leziuni grave, fiind internat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

Tanarul nu a supravietuit decat cateva zile, el incetand din viata pe 8 aprilie. Copilul de 6 ani, din comuna Trusesti, a suferit leziuni usoare, fiind internat la Spitalul de Pediatrie Botosani.

"Am eliberat catre unitatea medicala ieseana documentele necesare in vederea efectuarii necropsiei", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

De asemenea, conform reprezentantului Politiei botosanene, in acest caz, in urma decesului victimei, a fost schimbata incadrarea juridica.

"Soferul este cercetat penal, insa acum incadrarea juridica a fost schimbata, din cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa, in ucidere din culpa", a completat comisar Manuela Ieremie.

Din primele cercetari efectuate la fata locului, a rezultat ca accidentul s-a produs din culpa exclusiva a conducatorului auto, care nu a adaptat viteza la conditiile de drum.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
22

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
148

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1593

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...