A inghitit 20 de pilule pentru a-si convinge iubitul sa nu o paraseasca!

Delia D., in varsta de 17 ani, din comuna Lunca, judetul Botosani, a ajuns cu o ambulanta la Spitalul de Pediatrie, in stare critica, dupa ce a inghitit peste 20 de pastile.

Minora a fost preluata chiar din fata unui bar din Botosani, unde se certase cu iubitul ei.

Delia este eleva la un liceu din Botosani. A inghitit peste 20 de pilule de Aspacardin si Eurespal, dupa ce baiatul a anuntat-o ca urmeaza sa se desparta de ea.

Odata ajunsa la spital, Delia a inceput sa se simta tot mai rau, prezentand varsaturi, insuficienta respiratorie si stari de confuzie. Medicii au decis sa recurga la procedeul de spalaturi stomacale.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului de Pediatrie Botosani, fata, care este internata in continuare pe sectia de reanimare a unitatii, va fi consiliata de catre psihologul spitalului si va fi supusa unei evaluari psihiatrice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
327

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
818

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
62

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...