A început evaluarea inspectorilor școlari. Inspectorul general vrea stabilitate

A început evaluarea inspectorilor școlari. Inspectorul general vrea stabilitate
Inspectorii școlari din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani au intrat în focul evaluării. Inspectorul general, Mihaela Huncă, a afirmat că își dorește stabilitate în ceea ce privește echipa cu care lucrează la Inspectorat.

Nu toți inspectorii școlari ocupă posturile prin concurs, dar dat fiind că nu sunt anunțate schimbări delegațiile celor care nu au dat concurs vor fi prelungite.

"Se depun dosarele de către cele două compartimente, de management și inspecție școlară, și există un calendar prin metodologie, astfel încât după aceea vor fi inspecțiile", a spus Mihaela Huncă.

Inspectorul general a mai precizat că la fel este și în cazul directorilor, unde nu s-au produs mari schimbări în noul an școlar.

"Am încercat și anul trecut și anul acesta o stabilitate a directorilor. Este foarte important ca de la an la an să nu se schimbe managerii, decât acolo unde au fost cazuri de pensionare sau au avut diverse probleme personale", a mai spus Huncă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
52

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
28

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
154

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...