A fost desemnată firma care va deszăpezi drumurile naționale din județul Botoșani

A fost desemnată firma care va deszăpezi drumurile naționale din județul Botoșani
Deszăpezirea drumurilor naționale de pe raza județului Botoșani, în următorii patru ani, va fi făcută de o firmă locală.

În urma licitației organizate, contractul a fost câștigat de firma Transporturi Auto, a fostului președinte al Consiliului Județean, Constantin Conțac.

La licitație a mai participat și firma Florconstruct din Suceava, dar oferta financiară a firmei botoșănene, care nu a fost făcută publică de reprezentanții de la Drumuri Naționale, a fost mai bună.

Contractul va intra în vigoare de la jumătatea lunii noiembrie. Anul trecut, cei aproximativ 425 kilometri de drum naţional din judeţ au fost deszăpeziţi de Florconstruct, pentru aproape patru milioane de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
40

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
168

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
71

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...