A băut, a urcat la volan, a accidentat doi pietoni, apoi și-a luat tălpășița!

A băut, a urcat la volan, a accidentat doi pietoni, apoi și-a luat tălpășița!
A lovit doi pietoni, dar și-a continuat drumul! Oamenii legii i-au dat de urmă și, când i-au pus fiola, au avut parte de surprize. 

În cursul zilei de joi, în jurul orei 19.00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 282, în localitatea Truşeşti, P. I., de 54 de ani, din comuna Truşeşti, judeţul Botoşani, a surprins şi accidentat doi bărbaţi, ambii din comuna Truşeşti, care se deplasau în calitate de pietoni, pe partea carosabilă.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie, autoturismul fiind abandonat pe un teren viran.   

Bărbatul a fost depistat la scurt timp şi, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,50 mg/l în aerul expirat. Ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

"În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi vătămare corporală din culpă", informeaza IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
69

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
781

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
128

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...