A ajuns la Urgente pentru ca a incercat sa isi recupereze masina fara sa plateasca amenda!

A ajuns la Urgente pentru ca a incercat sa isi recupereze masina fara sa plateasca amenda!
Neintelegerile dintre reprezentantii firmei Hi Speed Recovery si soferii botosaneni ating cote inimaginabile!

O botosaneanca in varsta de 60 de ani acuza ca, pe langa faptul ca i-au deteriorat vopseaua de pe capota masinii, angajatii firmei au si agresat-o in momentul in care ea a incercat sa aplaneze conflictul dintre paznic si fiul acesteia.

In timpul altercatiei, O.S., de 60 de ani, din Botosani, s-a ales cu un jet de spray lacrimogen in fata, substanta iritanta facand-o sa lesine pe loc.

Femeia a fost transportata la spital, ea fiind consultata de un medic specialist.

"Pacienta a suferit o iritare la nivelul globilor oculari. Avea tensiunea crescuta si a fost stabilizata", a precizat un asistent din cadrul Unitatii de Primire a Urgentelor Botosani.

Reprezentantii HSR au, insa, o alta varianta. Ei spun ca tot scandasul a fost iscat de femeie, dupa ce aceasta a incercat sa scoata masina din parcul auto al firmei fara a plati amenda.

Tot angajatii HSR spun ca botosaneanca a incercat sa-l agreseze pe unul dintre angajatii firmei care asigura paza complexului. In acel moment, fiind in autoaparare, paznicul ar fi folosit sprayul din dotare.

Dupa ce femeia a fost luata cu o ambulanta, la fata locului a ajuns si un echipaj de politie, care a inceput o ancheta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

astăzi, 11:46
58

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.Jandarmii...

Un nou proiect transfrontalier pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:43
49

Consiliul Județean Botoșani a depus spre finanțare europeană un nou proiect transfrontalier, Este vorba de proiectul „Creșterea absorbției fondurilor UE prin consolidarea capacității ins...

Necazul unei botoșănence: ”De câteva luni, fiica mea în vârstă de 4 ani pare să aibă probleme…” / Ce spun medicii!

astăzi, 11:09
525

De la o vreme, bunica a observat că fetița începe să aibă probleme atunci când ”se joacă mai mult pe telefon și îi obosește privirea”. I-a transmis mamei îng...