A adormit la volan şi s-a răsturnat cu maşina plină de animale. Vitele ar fi trebuit să ajungă la Botoșani!

Din cele 26 de bovine pe care şoferul le transporta 10 au murit imediat, iar alte cinci la scurt timp. Animalele, atât cele vii, cât şi cele care au murit au fost transportate ulterior la un abator din Dumbrăveni.

A adormit la volan şi s-a răsturnat cu maşina plină de animale. Vitele ar fi trebuit să ajungă la Botoșani!

Nu mai puţin de 15 bovine au murit după ce tirul cu care erau transportate s-a răsturnat în Pasul Tihuţa, pe raza comunei sucevene Poiana Stampei. Tirul venea dinspre Bistriţa şi ar fi urmat să ajungă în judeţul Botoşani, numai că la un moment dat şoferul, un tânăr în vârstă de 29 de ani, a adormit la volan. Mastodontul a intrat pe contrasens şi apoi s-a răsturnat pe marginea drumului, iar ce a urmat este extrem de greu de descris.

Potrivit informatiata.ro, din cele 26 de bovine pe care şoferul le transporta 10 au murit imediat, iar alte cinci la scurt timp. Animalele, atât cele vii, cât şi cele care au murit au fost transportate ulterior la un abator din Dumbrăveni.

Pentru a scoate animalele rămase în viaţă dintre fiarele contorsionate, pompierii militari şi civili care au ajuns la faţa locului şi au dus o muncă de aproape şapte ore.

Pe lângă reprezentanţii Detaşamentului Vatra Dornei, la faţa locului au ajuns şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Poiana Stampei, cu un buldoexcavator, dar şi un medic veterinar.

Mai trebuie spus că şoferul a fost transportat la spitalul din Vatra Dornei, unde a primit îngrijiri de specialitate. Tânărul de la volan, care nu consumase băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum, a scăpat cu leziuni minore.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...