A acroșat cu mașina o fetiță, dar a dispărut de la locul accidentului!

A acroșat cu mașina o fetiță, dar a dispărut de la locul accidentului!
A lovit o copilă dar ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și-a continuat deplasarea! Șoferul inconștient a fost depistat la scurt timp de polițiști, acesta refuzând testarea cu aparatul etilotest, dar și recoltarea probelor biologice de sânge. 

Joi, în jurul orei 12.20, în timp ce se deplasa pe trotuarul din partea stângă a DJ 282, în localitatea Hlipiceni, o minoră de 12 ani, din localitate, a fost acroșată ușor, din spate, cu oglinda laterală, de un autoturism al cărui conducător auto și-a continuat deplasarea, înspre localitatea Răuseni, fără să oprească la faţa locului.

La scurt timp după producerea evenimentului, autoturismul implicat în accident a fost depistat pe raza DJ 282. Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui D.G. de 58 de ani, din municipiul Botoșani.

"Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării alcoolscopice, procedură pe care a refuzat-o. De asemenea, conducătorul auto a refuzat şi recoltarea probelor biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean. 
         
În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
267

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5265

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
203

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...