18 persoane duse la audieri, in urma perchezitiilor de marti dimineata! Vezi ce s-a gasit la perchezitii-FOTO

18 persoane duse la audieri, in urma perchezitiilor de marti dimineata! Vezi ce s-a gasit la perchezitii-FOTO

   IGPR

Marti, poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R., beneficiind de suportul informaţional al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi S.R.I., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au efectuat 32 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Constanţa, Tulcea, Brăila, Suceava şi Botoşani.

18 persoane, suspectate de evaziune fiscală şi contrabandă, au fost conduse la audieri.

La acţiune au participat, alături de ofiţerii specialişti din cadrul D.I.C.-I.G.P.R., poliţişti de investigaţii criminale din Bucureşti şi judeţele vizate, precum şi luptători de intervenţie rapidă.







(Foto: IGPR)
Acţiunea a vizat destructurarea unei grupări infracţionale formate din 24 de persoane, suspectate de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală, contrabandă şi deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de ţigarete, se arata intr-un comunicat al IGPR.

În fapt, membrii grupării sunt suspectaţi de comercializarea de ţigarete provenite din contrabandă, cu precădere din Republica Moldova şi Ucraina.

În urma percheziţiilor efectuate, 18 persoane au fost conduse la poliţie pentru audieri, în baza mandatelor de aducere.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării peste 340.000 de ţigarete, precum şi sume de bani în lei şi valută, respectiv 251.978 de lei, 23.470 de euro şi 16 USD.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
6

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
91

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
186

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...