16 ani fara Ion si Doina Aldea Teodorovici - VIDEO

16 ani fara Ion si Doina Aldea Teodorovici - VIDEO

 DOINA SI ION ALDEA TEODOROVICI  

Au trecut 16 ani de la tragicul accident in care Doina si Ion Aldea Teodorovici si-au pierdut viata. Daca a fost un simplu accident sau chiar asasinat, nu am aflat nici pana astazi.

 Insa un lucru e sigur: in urma celor doi artisti basarabeni au ramas sute de cantece si un fiu, care vrea sa le duca mai departe. Cristofor are 26 de ani.

De mai bine de 16, este singur. Si-a pierdut parintii intr-un accident de masina, care a indoliat doua tari: Romania si Republica Moldova: Ion si Doina Aldea Teodorovici.

Cristofor isi aminteste ca erau o familie fericita. A mostenit aceeasi pasiune pentru muzica, dar si o voce de exceptie. Ion Aldea Teodorovici a compus peste 300 de cantece. Basarabeanul a cunoscut succesul cand a inceput sa cante impreuna cu sotia sa Doina. Despre limba romana, fratii de peste Prut, despre Unire.

Unii spun ca acesta a fost cel mai mare pacat al lor. In noaptea de 29 octombrie 1992, Ion si Doina au pierit intr-un accident de masina, la 49 de kilometri de Bucuresti.

Un accident ciudat. In memoria celor doi, la Vaslui a avut loc un concert.

De Bunavestire, Ion Aldea Teodorovici ar fi implinit 55 de ani. Cristofor vrea sa duca mai departe cantecele parintilor sai.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
91

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
323

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
50

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...