1426 de bilete de odihna repartizate judetului Botosani!

1426 de bilete de odihna repartizate judetului Botosani!
Peste 1400 de bilete in statiuni la mare si la munte sunt disponibile, incepand de luni, la Directia Muncii Botosani!

Costul unui bilet variaza de la 360 lei la 600 lei, cazarea fiind asigurata in hoteluri de o stea si doua stele.

Biletele de odihna finantate din fondurile asigurarilor sociale de stat se distribuie in limita numarului de locuri aprobate prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat.

Pentru judetul Botosani au fost repartizate 1426 bilete, in statiuni la mare si la munte. Pot beneficia de bilete de odihna finantate din fondurile asigurarilor sociale de stat asiguratii sistemului public, in conditiile legii.

"Luni, 22 iunie 2009, ora 11.00, la sediul DMPS Botosani sunt invitati pentru distribuirea biletelor de odihna reprezentantii organizatiilor sindicale reprezentative la nivel judetean. Durata unei serii este de 6 zile, perioada pentru care se contracteaza incepe cu seria din 29 iunie si se termina cu seria din 09.09.2009", a precizat Radu Dragus, director coordonator DMPS Botosani.

De aceste bilete de odihna pot beneficia si sotul/sotia celui indreptatit, precum si copiii acestuia, daca au varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani si urmeaza cursurile unei unitati de invatamant preuniversitar, acreditata in conditiile legii.

Biletele de odihna se distribuie prin directiile de munca si protectie sociala si se realizeaza in baza urmatoarelor documente:

1.Cerere

2.Adeverinta prin care unitatea atesta ca:

-potivit legii, nu se poate constitui fond social,

-unitatea nu are datorii la asigurarile sociale

3.Calitatea de asigurat a petentului precum si cuantumul salariului brut lunar al acestuia

Contributia care trebuie platita de beneficiari se stabileste dupa cum urmeaza:

-50%, din pretul integral al biletului de odihna

-pretul integral al biletului de odihna, in cazul sotului/sotiei care nu au dreptul la bilet redus -50% din contributia parintelui in cazul copilului .

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
290

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
336

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
461

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...