100.000 de lei pentru Revelionul în stradă organizat de Primărie

100.000 de lei pentru Revelionul în stradă organizat de Primărie
Consilierii locali au fost de acord, în ședința de marți, să aloce bani de la bugetul local pentru organizarea Revelionului 2016-2017.

Suma ce va fi folosită pentru petrecerea din stradă se ridică la 100.000 de lei, cei mai mulți bani urmând a fi dați pentru prestația artiștilor.

"Vom începe demersurile pentru contractarea artiștilor, a scenei, precum și a focului de artificii. Urmează să primim avizul de la Prefectură și vom întocmi toate documentațiile necesare pentru a avea un spectacol inedit. Ne dorim artiști naționali, și artiști locali, suntem constrânși de disponibilitatea acestor artiști pe care de cele mai multe ori i-am contractat cu județele învecinate", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Spectacolul ce va avea loc în Piața Revoluției, pe strada Cuza Vodă și pe Pietonalul Unirii, va începe la ora 21.00, cei ce vor alege să petreacă trecerea dintre ani în stradă urmând a avea parte de muzică populară, muzică pop-dance, cu artiști locali și naționali. La miezul nopții, timp de un sfert de oră va fi un foc de artificii, iar la ora 00.15 pe scenă va urca un artist național.

Deocamdată, nu se cunosc artiștii ce vor concerta la Botoșani în noaptea de Revelion.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
94

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
98

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
28

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...