Zilele libere pentru unii, zile in plus de munca pentru altii!

 Zilele libere pentru unii, zile in plus de munca pentru altii!
Pe langa misiunile curente pe care jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Botosani le vor executa la sfarsitul saptamanii, alti 40 de jandarmi vor asigura ordinea publica la manifestarile cultural-artistice si sportive ce vor avea loc in Botosani si in alte localitati din judet, in zilele de 1, 2 si 3 mai.

In perioada 1 - 3 mai, patrule mixte, de jandarmi si politisti, vor fi angrenati in misiuni de ordine publica in zonele de agrement din imediata apropiere a municipiului: Cornisa, Baisa si Rediu. Cu aceasta ocazie, patrulele mixte vor asigura un climat de siguranta pentru cetatenii care vor dori sa-si petreaca sfarsitul de saptamana la iarba verde, fara producerea unor fapte de natura cotraventionala sau penala.

Vineri, 1 mai, jandarmi din cadrul I.J.J. Botosani vor asigura masuri de ordine publica in localitatea Mihai Eminescu, mai exact la Memorialul Ipotesti, cu ocazia desfasurarii celei de-a doua editii a Festivalului Floare albastra.

Tot vineri, in municipiul Dorohoi, incepand cu ora 10:00, jandarmii din cadrul Detasamentului de Jandarmi Dorohoi vor asigura ordinea publica cu ocazia desfasurarii unui spectacol artistic care va avea loc in Parcul Brazi.

Sambata, 2 mai, de la ora 10:00, jandarmii vor fi prezenti in parcul Mihai Eminescu din municipiu, pentru a veghea la buna desfasurare a manifestarilor artistice si sportive organizate cu ocazia sarbatoririi Zilei Tineretului.

"Inspectoratul de Jandarmi Judetean Botosani are convingerea ca si in aceste zile botosanenii, si nu numai ei, vor da dovada de simt civic, avand o contributie majora ca toate manifestarile aristice, culturale si sportive sa se desfasoare normal, sa fie pentru toti adevarate zile de sarbatoare si relaxare si sa nu fie umbrite de producerea unor fapte de natura antisociala. In cazul unor incidente, probleme de orice natura, cetatenii sa solicite sprijin patrulelor, echipajelor de jandarmi din zona", a precizat cpt. Cristian Nituleac, ofiter relatii publice IJJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
50

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
55

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
51

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...