Viața de noapte a minorilor din Botoșani: În drum spre casă, au sustras un radio-CD!

 Viața de noapte a minorilor din Botoșani: În drum spre casă, au sustras un radio-CD!
După ce au făcut o vizită unui prieten în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, doi băieți au sustras un radio-CD dintr-o mașină care le-a ieșit în cale.

Nu le-a fost greu să deschidă o portieră, după care s-au pornit spre zona industrială unde locuiesc, bucuroși că nu se întorc acasă cu mâna goală.
Un echipaj de jandarmi i-a observat în noaptea zilei de vineri, 11 noiembrie a.c., la o oră după miezul nopții, în apropierea unui supermarket de pe Bulevardul Mihai Eminescu, ora târzie ridicând un semn de întrebare privind motivul prezenței lor în zonă.

În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit bunul sustras, cei doi fiind conduși la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde s-au prezentat și părinții după ce au fost anunțați de oamenii legii.

Unul dintre copii, deși a împlinit de câteva luni de zile vârsta de 14 ani, nu avea încă emisă o carte de identitate de către organele abilitate, fapt care însă nu l-a împiedicat să îl păgubească pe proprietarul autoturismului.

Jandarmii le-au întocmit actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, care au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea soluționării.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
107

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
63

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
67

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...