Udrea l-a convins pe Boc sa aprobe tichetele de vacanta

 Udrea l-a convins pe Boc sa aprobe tichetele de vacanta

 Elena Udrea, ministrul Turismului  

Elena Udrea, ministrul Turismului, a anuntat ca Guvernul a aprobat astazi acordarea tichetelor de vacanta cuantumul a sase salarii minime pe economie, iar acestea vor fi acordate pentru vacanta de Paste.

"Am aprobat acordarea tichetelor de vacanta si angajatorii le pot acorda in limita bugetului pe care l-au prevazut. Acestea vor avea valoarea a sase salarii minime brute pe economie si pot fi folosite pe teritoriul Romaniei la unitatile afiliate care vor trebui aprobate de ministerul Turismului", a declarat Udrea, citata de ziare.com.

Ministerul Turismului a precizat ca aceasta masura este menita sa fiscalizeze mai multe unitati de turism care azi isi desfasoara activitatea la negru si in momentul in care vor dori sa intre in acest circuit vor veni la ministerul Turismului sa primeasca aprobare.

Tichetele de vacanta vor inlocui primele de vacanta, de care vor beneficia angajatii ce sunt platiti din bugetul de stat, dar si angajatorii care vor adopta acest sistem, a declarat pe 26 ianuarie ministrul Turismului, Elena Udrea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
24

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
20

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
483

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...