"Discotecă" în aer liber în Centrul Vechi terminată cu amenzi și cătușe

 "Discotecă" în aer liber în Centrul Vechi terminată cu amenzi și cătușe

 arhiva  

Chiar și după intensificarea raziilor din Centrul Vechi și din Parcul Tineretului, unii cetățeni de etnie româ pur și simplu sfidează organele de ordine.

Un incident de acest gen a avut loc în urmă cu câteva zile în Centrul Vechi. Cinci tineri de etnie romă au ieșit în stradă pentru a se distra. Au dat muzica la maximum și au început să consume băuturi alcoolice, un cetățean care locuiește în zonă sesizând la 112 ce se întâmplă.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la fața locului și le-a cerut tinerilor să oprească distracția. Unul dintre indivizi a devenit recalcitrant, astfel că a fost încătușat și dus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Cu toții au primit câte o amendă în cuantum de 1.000 de lei.

La scurt timp după acest incident, tot în zonă, două persoane neidentificate au distrus două camere de supraveghere ale municipalității.

Potrivit prefectului Dan Nechifor, în luna septembrie, în urma raziilor din Centrul Vechi și Parcul Tineretului, au fost aplicate 33 de amenzi în special pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
8

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
22

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
48

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...