Prima casatorie gay din Romania, oficiata de un preot ortodox

 Prima casatorie gay din Romania, oficiata de un preot ortodox

 "Alexandra" Bordas  

Prima casatorie intre doua persoane de acelasi sex a fost oficiata sambata la Oradea. Travestitul "Alexandra" Bordas s-a casatorit cu iubitul sau, Alexandru, iar cei doi au fost cununati chiar de un preot ortodox.

"Alexandra" Bordas a fost ceruta in casatorie de iubitul sau Alexandru, un tanar student la Drept in varsta de 19 ani, si a acceptat fericita.

Bordas se despartise de doar o luna de fostul sau iubit, Raul, un tanar de 18 ani, relateaza Bihoreanul. La petrecerea, ce a avut loc intr-un club de noapte, au fost prezenti aproximativ 25 de invitati, nasii celor doi si prieteni apropiati.

Preotul a cerut 150 de euro ca sa oficieze casatoria, sustine "mireasa", care a recunoscut ca bunavointa fetei bisericesti a trebuit cumparata.

Singurul moment neplacut al evenimentului s-a petrecut cand fostul iubit al "fetei", Raul, a vizitat-o pentru a o avertiza ca noul iubit "nu este suficient de bun pentru ea".

"Daca noi ne iubim si ne place sa fim impreuna, ce are lumea cu noi? Nu dam in cap la nimeni, nu furam, nu talharim. Asta suntem noi", a declarat travestitul pentru Bihoreanul.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
97

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
609

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
213

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...