Bogdan Olteanu a divortat. Fosta sotie ramane cu averea si copiii

 Bogdan Olteanu a divortat. Fosta sotie ramane cu averea si copiii
Purtatorul de cuvant al PNL, Bogdan Olteanu, este, incepand de astazi, un om liber, dupa ce a divortat de sotia sa, Sofia, cu care are doi copii. Divortul, "din culpa ambelor parti", s-a pronuntat in jumatate de ora.

In cele 30 de minute cat i-au luat Tribunalului Sectorului 1 sa se pronunte, Sofia Olteanu a ramas cu custodia copiilor, cu averea plus 1.500 euro/luna (6.300 de lei) pensie alimentara, informeaza Pro Tv.

In conditiile in care pensia alimentara a fost stabilita la 6.300 de lei, iar singurul venit declarat al fostului presedinte al Camerei Deputatilor este ce de la Parlament, de 7.000 de lei, Olteanu ramane cu 700 de lei pe luna!

"Am hotarat sa reintru in avocatura, ca sa imi suplimentez veniturile", a declarat Olteanu, care are datorii de peste 60.000 de euro, pentru Q Magazine.

In ceea ce priveste copiii, acestia pot fi vizitati de catre tata numai sub supravegherea mamei sau in conditiile stabilite de aceasta, conform deciziei instantei.

Deputatul liberal Bogdan Olteanu a depus, in 27 februarie, la Judecatoria Sectorului 1, cererea de desfacere a casatoriei de Cristina Isabela Andone.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
107

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
63

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
66

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...