Accident grav! Bărbat încarcerat între fiare, după ce s-a dat cu BMW-ul peste cap! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Accident grav! Bărbat încarcerat între fiare, după ce s-a dat cu BMW-ul peste cap! FOTO, VIDEO

Un grav accident de circulație, soldat cu o victimă, a avut loc, joi seară, pe o stradă din orașul Flămânzi. Un bărbat în vârstă de 49 de ani a rămas încarcerat după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Gheorghe R., de 49 de ani, se deplasa la volanul unui BMW 320 pe o stradă din orașul Flămânzi iar după o depășire a pierdut controlul asupra volanului, autoturismului s-a dat peste cap și s-a oprit cu roțile în sus într-un cap de pod.

Șoferul a rămas încercerat, martorii sunând la 112. Echipaje de pompieri, poliție și ambulanță au ajuns la locul accidentului.

Pompierii de pe descarcerare s-au chinuit minute bune să scoată victima din autoturism, fiind tăiată toată cupola.

Șoferul a fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la Unitatea de Primire Urgențe. Acesta a suferit mai multe traumatisme. 

Polițiștii au reușit să îl testeze cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului rezultă faptul că o cauză a accidentului ar fi o depășire. Conducătorul auto a intrat într-o depășire iar la revenirea pe sensul său de mers a pierdut direcția de deplasare a autovehicului care s-a răsturnat și s-a izbit într-un cap de pod. Conducătoru auto a suferit leziuni corporale fiind necesară intervenția echipei de descarcerare", a declarat Eduard Iacob, din cadrul Poliției Rutiere. 














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
18

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
165

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
52

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...