INCREDIBIL! Mașina condusă de individul care a provocat accidentul de la Școala 11 fusese furată cu scurt timp în urma!

INCREDIBIL! Mașina condusă de individul care a provocat accidentul de la Școala 11 fusese furată cu scurt timp în urma!
Accidentul de pe Calea Nationala, din fata Scolii Gimnaziale Nr. 11, a scos la iveala detalii incredibile.

Autoturismul Ford Courier, care a provocat evenimentul rutier, in urma caruia doua persoane au ajuns la spital, a fost furat cu doar cateva minute inainte de către cel care se afla la volan.

Sebastian Feraru, de 24 de ani, de etnie roma, a vazut masina in fata unei gospodarii din municipiul Botosani cu motorul pornit, moment in care a intrat in ea si a furat-o.

Cel mai probabil din cauza vitezei, la semaforul de la intersectia cu strada Octav Onicescu, nu a pastrat distanta fata de un Opel care circula in fata si a intrat in plin in el, iar acesta a ricosat intr-un autoturism Toyota.

Imediat dupa impact, soferul a fugit printre blocuri, dar a fost gasit imediat. In urma verificarilor, oamenii legii au stabilit ca individul de 24 de ani nici nu detinea permis de conducere. In plus, aflat la fata locului, acesta avea un comportament ciudat, astfel ca i-au fost recoltate probe pentru a se stabili daca a consumat cumva substante interzise.

Acum, tanarul de etnie roma este cercetat acum pentru vatamare corporala din culpa, fuga de la locul accidentului, furt, dar si pentru ca s-a urcat la volan desi nu detinea permis de conducere.

Citeste si: Două persoane au ajuns la spital, după un accident cu trei mașini implicate! FOTO, VIDEO  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
125

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
258

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
119

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...