VIDEO care ne face de râs în lume: Dacă nu sunt teroriști la bord, e musai să fie un român!

VIDEO care ne face de râs în lume: Dacă nu sunt teroriști la bord, e musai să fie un român!
Avionul companiei Ryanair decolat din Bruxelles zbura la altitudinea de 10.000 de metri în drumul spre Malta, informează cotidianul Corriere della Sera, citat de Mediafax.

Circa zece persoane au fost implicate în agresiunile generate de un român care ar fi fost în stare de ebrietate, iar scena a fost filmată de un pasager.

Nicio persoană nu a fost rănită grav în altercaţia care a durat câteva minute şi care l-a forţat pe comandantul aeronavei să decidă aterizarea de urgenţă pe aeroportul oraşului italian Pisa.

Compania Ryanair a confirmat luni dimineaţă incidentul produs în seara zilei de 3 noiembrie. "Aterizarea de urgenţă a fost decisă din cauza unor pasageri care au provocat o altercaţie", a transmis Ryanair, explicând că asistenţii de bord au încercat să detensioneze situaţia.

 
După aterizare, persoanele implicate în violenţe au fost audiate de poliţia italiană. S-a decis arestarea românului acuzat că a generat incidentul. Este vorba de Cristian Ioan S,. un bărbat în vârstă de 31 de ani care era dat în urmărire internaţională de autorităţile române pentru furt calificat în formă agravată şi conducerea unui vehicul fără permis, scrie ziarul Il Messaggero. Autorităţile române au fost contactate şi urmează să declanşeze procedura de extrădare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
55

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
139

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1448

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....