Este inexplicabil ce s-a întâmplat în locuința ANL unde a căzut tencuiala de pe tavan!

Este inexplicabil ce s-a întâmplat în locuința ANL unde a căzut tencuiala de pe tavan!
Reprezentanții societății Locativa s-au deplasat, vineri dimineață, în cartierul ANL Bucovina pentru a vedea care este situația în garsoniera unde s-a prăbușit o bucată din tavan ce a rănit o fetiță de șase ani.

Directorul societății Locativa, Florinel Gornea, susține că deocamdată nu cunoaşte motivul care a dus la desprinderea tencuielii din tavan. Inspectoratul de Stat în Construcții urmează să facă o expertiză, iar în funcție de concluziile specialiștilor vor fi luate și măsuri. Până atunci, tavanul din locuința care s-a prăbușit va fi refăcut în totalitate pe cheltuiala societății Locativa. 

"Am fost și eu la fața locului și nu îmi explic de ce a căzut tencuiala. Apartamentul, în limitele posibilităților, este destul de bine întreținut, este încălzit, nu este situat la ultimul nivel ca să spui că au fost probleme din cauza intemperiilor. Timp de nouă ani nu au fost probleme, lucrarea a fost executată de o firmă din București. Inspectoratul de Stat în Construcții a fost sesizat chiar de la București. Am trimis șeful secției noastre de construcții să stabilească ce materiale sunt necesare și vom suporta noi reparațiile. După ce primim expertiza de la Construcții vom stabili ce măsuri se impun a fi luate mai departe. Cel mai grav este că a căzut tencuiala peste un copil nevinovat. Chiar nu îmi explic de ce a căzut acea bucată din tavan", a precizat Florinel Gornea.

Acesta a dispus ca și celelalte locuințe din imobil să fie verificate, pentru a se vedea dacă mai sunt cetățeni în pericol.

"Am dat să verifice și la vecini încăpere cu încăpere pentru a preîntâmpina astfel de situații și unde sună mai rău trebuie efectuate lucrări. Va fi foarte dificil să găsim o modalitate legală de a face lucrări de reparații. Lucrările de interioare nu reprezintă problema societății noastre, fiecare își amenajează cum dorește", a mai spus directorul Locativa. 

Joi seara mai mulții copii erau în garsoniera din ANL Bucovina, unde participau la o petrecere. La un moment dat o bucată din tavan s-a desprins și a căzut pentru o fetiță de șase ani. Micuța a fost transportată la spital. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
252

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
283

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
96

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...