Activitate reluată la Poşta Botoşani. Lucrătorii încă aşteaptă rezolvarea revendicărilor!

Activitate reluată la Poşta Botoşani. Lucrătorii încă aşteaptă rezolvarea revendicărilor!
Toate oficiile poştale din judeţul Botoşani şi-au reluat, vineri, activitatea după ce în cursul zilei de joi angajaţii Companiei Naţionale Poşta Română au intrat în grevă generală.

Deşi iniţial lucrătorii poştali au spus că greva va fi pe termen nelimitat, aceştia au decis să lucreze în ultima zi din săptămână întrucât sunt cetăţeni care trebuie să primească pensiile şi ajutoarele sociale.

În ciuda protestelor care au fost organizate în ultima perioadă, sindicaliştii nu au ajuns încă la o înţelegere cu conducerea Companiei Naţionale Poşta Română, fiind purtate în continuare negocieri. Lucrătorii cer o majorare salarială de 200 de lei pentru fiecare angajat, dar li s-a oferit doar o creştere de 100 de lei.
 
“Beneficiarii de servicii poştale nu sunt vinovaţi, astfel că activitatea a fost reluată pentru ca aceştia să intre în posesia drepturilor băneşti. Se poartă în continuare negocieri şi dacă nu se va ajunge la un numitor comun vom intra din nou în grevă", a precizat Constantin Ispir, liderul sindical al lucrătorilor poştali din Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
377

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
52

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
71

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...