Doi tineri s-au răsturnat cu un Audi, la Zăicești, din cauza vitezei! FOTO

Doi tineri s-au răsturnat cu un Audi, la Zăicești, din cauza vitezei! FOTO
Doi tineri au ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la spital după ce s-au dat cu mașina peste cap pe drumul Botoșani-Iași.

Cei doi se aflau într-un Audi A4 și se deplasau dinspre Botoșani către Copălău, iar la ieșirea din Zăicești, pe fondul vitezei, șoferul, în vârstă de 25 de ani, a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina s-a dat de mai multe ori peste cap și s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-o groapă. 

Cei doi tineri au reușit să iasă cu greu din mașina care s-a afundat în pământ, și au cerut ajutor. În scurt timp la fața locului au ajuns cadrele medicale, șoferul și pasagerul de pe scaunul din dreapta față, în vârstă de 22 de ani, din Frumușica, fiind transportați la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri.

În stare mai gravă este conducătorul auto, care a suferit mai multe fracturi, acesta rămânând internat pe una dintre secțiile Spitalului Județean.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele său polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
258

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
45

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
377

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...