Primarul Cătălin Flutur, despre Cornișa: "Am făcut comisiile pentru preluarea obiectivelor finalizate"

Primarul Cătălin Flutur, despre Cornișa: "Am făcut comisiile pentru preluarea obiectivelor finalizate"
Municipalitatea lucrează în acest moment la regulamentul de organizare și funcționare a Parcului de agrement Cornișa și se fac și calculele pentru stabilirea tarifelor pentru fiecare obiectiv în parte.

Primarul Cătălin Flutur a precizat că la Cornișa încă se lucrează, fiind constituite comisiile în vederea recepției obiectivelor pentru care lucrările au fost deja finalizate. 

"Pregătim regulamentul, am făcut comisiile pentru preluarea obiectivelor care sunt finalizate. În momentul în care preluăm obiectivele care sunt finalizate, trebuie să instruim o serie de oameni care să le şi poată exploata, este de lucru. Noi vorbim de un regulament, nu am văzut noua formulă de tarife, dar colectivul care lucrează pentru tarife este absolut bine pregătit din punctul ăsta de vedere şi trebuie să ia în calcul absolut toate elementele de cost care pot fi în plus sau în minus faţă de nişte preţuri aruncate la un moment dat pe piaţă, alea au fost doar aruncate, şi în funcţie de perioadă... Dacă eşti în perioada electorală, vrei să dai bine, dacă vrei să fii eficient, trebuie să faci un calcul exact. Noi am venit cu o strategie, se lucrează la această strategie şi la regulament", a declarat primarul.

Privitor la dechiderea parcului de agrement, edilul șef al urbei a menționat: Depinde de cât de repede vor lucra comisiile, avem predarea, primirea şi pasul următor, instruirea personalului care va asigura exploatarea acelor echipamente, ceea ce este foarte important. Nu se poate să dai drumul la ceva să fie acolo, sau să-l pui greşit în priză. Ne dorim să dăm în funcţiune ce este terminat, dar suntem legaţi de procesul de predare- primire".

Proiectul de la Cornișa poate fi prelungit până în anul 2018, fără ca municipalitatea că trebuiască să dea înapoi vreun ban.  Până la finele acestui an ar putea fi date în funcțiune bazinul acoperit și patinoarul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
80

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
175

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
785

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...