Patru posturi scoase la concurs la ISU Botoşani

Patru posturi scoase la concurs la ISU Botoşani
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani organizează concursuri în vederea încadrării directe din sursă externă a patru posturi, astfel:

-  un post de subofiţer administrativ principal în cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi;
-  un post de ofiţer specialist I în cadrul Serviciului Logistic;
-  un post de ofiţer I în cadrul Serviciul Protecţie, Pregătire şi Educaţie Preventivă a Populaţiei (SPPEPP);
 - un post de ofiţer III în cadrul Serviciul Protecţie, Pregătire şi Educaţie Preventivă a Populaţiei (SPPEPP).

Data limită de depunere a cererilor de înscriere pentru posturile de subofiţer administrativ principal  şi de ofiţer specialist I este 28 octombrie a.c., iar data limită de depunere a dosarelor este 04 noiembrie a.c..

Concursul pentru ocuparea postului de subofiţer administrativ va avea loc pe 21 noiembrie, iar pentru ofiţer specialist I pe 23 noiembrie.

Pentru cele două posturi de ofiţer din cadrul SPPEPP, data limită de depunere a cererilor este 2 noiembrie a.c., iar data limită de depunere a dosarelor este de  9 noiembrie a.c.. Concursul vor avea loc pe 25 noiembrie a.c.

Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursurilor sunt publicate pe pagina oficială a unităţii:  www.isubotosani.ro şi afişate la sediul inspectoratului de pe strada Uzinei, nr. 3 din municipiul Botoşani.

Informaţii despre organizarea concursului se pot obţine de la Biroul Resurse Umane al ISU Botoşani, la numărul de telefon 0231/508 128 sau 0231/508 010. 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
26

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
24

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
40

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...