Gafa Federației Române de Fotbal! A programat FC Botoșani în Cupa României la mai puțin de 48 de ore după meciul cu Astra: "Dacă suntem de la Botoșani înseamnă că sutem tâmpiți"
SPORT

Gafa Federației Române de Fotbal! A programat FC Botoșani în Cupa României la mai puțin de 48 de ore după meciul cu Astra: "Dacă suntem de la Botoșani înseamnă că sutem tâmpiți"
FC Botosani va juca pe data de 24 octombrie, ora 20:30, pe teren propriu, impotriva celor de la Astra Giurgiu. 

Federatia Romana de Fotbal, organizatoarea Cupei Romaniei, a programat echipa botosaneana la mai putin de 48 de meciul cu Astra. Astfel, pe data de 26 octombrie, ora 14:30, la Afumati, in apropiere de Bucuresti.

Mai mult de atat, partida celor de la FC Botosani nu este televizata, singurele echipe din Liga 1 care vor aparea la tv fiind Steaua, Dinamo, CFR Cluj, Astra, Craiova, Viitorul, Pandurii Targu Jiu si ACS Poli Timisoara, echipa ca si retrogradata in Liga a II-a.

Aceste aspecte l-au deranjat pe antrenorul Leo Grozavu, care a spus ca "daca suntem de la Botosani inseamna ca sutem tampiti".

"Un lucru care ma nemultumeste este acela ca Botosaniul, in continuare, indiferent ce face in prima liga si ce imagine isi creaza, nu ne baga nimeni in seama. Suntem programati sa jucam luni seara cu Astra si la nici 48 de ore vom juca la Bucuresti, in Cupa Romaniei. Nu este regulamentar si probabil se va rectifica, dar asta arata cum suntem organizati, cum luam in seama oamenii care conteaza. Eu cred ca Botosaniul este o echipa care produce spectacol si lumea asta asteapta sa vada. Nu suntem o echipa care se aseaza pe doua linii. Suntem o echipa care facem spectacol si televiziunile decid orele si zilele cand jucam. Se pare ca televiziunea merge pe alte criterii, din pacate. Altele sunt criteriile primordiale pentru Romania. Meciul nostru din Cupa Romaniei nu este televizat pentru ca Botosani nu sune frumos. Daca nu suna pompos, ca Paris, Londra, Milano. Daca suntem de la Botosani inseamna ca sutem tampiti.", a spus Leo Grozavu, antrenorul FC Botosani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
107

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
63

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
66

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...