Adolescenţi trimişi în judecată după ce au omorât un bărbat, pe marginea unui drum!

Adolescenţi trimişi în judecată după ce au omorât un bărbat, pe marginea unui drum!
Doi adolescenţi din judeţul Botoşani au fost trimişi în judecată de procurori, fiind acuzaţi că la Paşti au bătut un bărbat până l-au lăsat fără suflare pe marginea unui drum.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Vlad Ionuţ Postolachi şi Ioan Petru Apetroae, ambii în vârstă de 17 ani la data comiterii faptei, din sat Bodeasa, oraş Săveni, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Potrivit procurorilor “s-a reţinut că, în noaptea de 02/03 mai 2016, inculpaţii au lovit cu pumnii şi picioarele victima Ionel Plămadă cauzându-i un politraumatism cu hemoragie meningee bilaterală, fracturi costale, rupturi şi contuzii pulmonare şi hemoragie internă, consecutivă rupturii şi dilacerării de splină, leziuni ca au condus la deces".

În dimineața zilei de 3 mai un localnic l-a văzut pe Ionel Plămadă întins pe marginea drumului , în apropierea Școlii din sat.

Când s-a apropiat de el și a observat că nu dă niciun semn de viață a sunat la 112. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul este mort, trupul acestuia fiind ridicat de Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

Inițial, când a fost găsit pe marginea drumului, una dintre ipotezele luate în calcul a fost aceea că Ionel Plămadă a fost victima unui accident rutier, dar în urma anchetei ulterioare a rezultat că bărbatul a murit după ce a fost bătut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
27

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
66

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
26

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...