Hotel & Restaurant Rediu sărbătoreşte 2 ani de activitate

Hotel & Restaurant Rediu sărbătoreşte 2 ani de activitate
2 ani de activitate, 2 ani de pregătire şi “intrare în mână", multă muncă şi organizare au însemnat până acum activitatea Complexului Rediu din Botoşani. De curând am asistat şi la deschiderea celui mai nou hotel de 4 stele din Botoşani.

Reţeta succesului îşi dezvăluie aici formă desăvârşită, prin calitatea deosebită  a serviciilor şi produselor oferite clienţilor.



Începând cu amplasamentul de excepţie, Complexul fiind situat într-un cadru rupt de tumultul oraşului dar îndeajuns de aproape pentru a fi accesat cu uşurinţă, continuând cu produsele culinare de ultima cerinţă gastronomică, dotările şi bunul gust ambiental şi terminând cu entertainmentul pentru toate gusturile, toate acestea fac locul numit “Rediu" să reînvie din ce a însemnat odinioară.

2 ani de activitate, de efort susţinut în care, din punct de vedere culinar şi tehnic s-a bătut orice record local, fiind complexul cu cel mai mare număr de clienţi, particularitatea dând-o cele cinci săli de evenimente și locul unde cererea pentru evenimente a depășit orice așteptări.




Pentru informații și rezervări, datele de contact sunt: www.facebook.com/complex.rediu www.hotel-rediu.ro 
0231.517 131  
0755.034 555
(P). 
Cititi mai multe la: Complex Rediu, un restaurant mai frumos ca altul! FOTO