Inca un ACCIDENT GRAV in intersectia mortii de la Oraseni Deal! Impact violent intre un Mercedes si un TIR! FOTO, VIDEO
NEWS ALERT

Inca un ACCIDENT GRAV in intersectia mortii de la Oraseni Deal! Impact violent intre un Mercedes si un TIR! FOTO, VIDEO
Intersectia de la Oraseni Deal, intre drumurile Botosani - Vorona si Curtesti - Cristesti, le da batai de cap conducatorilor auto.

Dupa multe accidente rutiere, in urma carora trei persoane si-au pierdut viata, iar altele au fost ranite grav, joi dimineata a avut loc un alt eveniment rutier.

Un Mercedes ce apartine unei cunoscute firme de curierat, care mergea dinspre Cristesti spre Curtesti, a intrat in plin intr-un camion care mergea pe drumul cu prioritate, Botosani - Vorona. Conducatorul auto al Mercedesului, vinovat de producerea accidentului, a fost ranit destul de grav si a fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila, fiind transportat la spital.

Soferul camionului nu a patit nimic si asta pentru ca impactul a fost in remorca. 

"Am fost solicitati pentru un accident rutier petrecut in localitatea Oraseni Deal, acelasi drum, intersectia cu localitatea Cristesti. La locul accidentului am gasit o victima intr-una dintre masini, victima in stare grava, care a fost preluata de colegii de la ambulanta", a declarat. col. Narcis Jachel, din cadrul ISU Botosani.

Mai multi conducatori auto aflati in zona, in momentul producerii accidentului rutier, cer autoritatilor sa monteze "cocoase" pe drum, pentru a fi evitate astfel de evenimente care le pun viata in pericol.
 








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Conferințele Institutului ”A. D. Xenopol” revin la Botoșani!

astăzi, 10:06
22

Cu prilejul unui inedit demers inițiat în 2023, seria de evenimente „De la istoria universală la istoria locală. Conferințele Institutului «A.D. Xenopol» la Botoșani&rdquo...

După o noapte petrecută în pădure, bunica Viorica a fost găsită. Ce le-a povestit polițiștilor!

astăzi, 08:54
480

Polițiștii botoșăneni, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, al pompierilor și al jandarmilor, au reușit să o găsească pe femeia de 79 de ani.Peste 70 de polițiști, pompieri, janda...

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
556

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...