ACCIDENT TERIBIL la Vorniceni! Copilaș de cinci ani, mort dupã ce a fost cãlcat de un camion! FOTO, VIDEO
UPDATE!

ACCIDENT TERIBIL la Vorniceni! Copilaș de cinci ani, mort dupã ce a fost cãlcat de un camion! FOTO, VIDEO
Un groaznic accident a avut loc, miercuri seara, intr-o gospodarie din localitatea Dealul Crucii, comuna Vorniceni, acolo unde un copilas de doar cinci ani a fost calcat pe cap de un camion.

Evenimentul nefericit a avut loc in curtea casei unde micutul locuieste. Din cate se pare copilul era in bratele mamei sale, care este insarcinata, iar un moment dat femeia l-ar fi scapat fix in spatele unui camion care se afla in curte, chiar in momentul in care soferul a efectuat o manevra de mers cu spatele. Copilul a cazut cu capul sub roata, fiind aproape strivit.

Rudele micutului au sunat la 112, iar spre locul solicitarii a plecat un echipaj de ambulanta. Soferul camionului l-a luat pe copil, l-a urcat intr-o masina si a plecat in intampinarea ambulantei, cu care s-a intalnit la Roma.

"Am fost solicitati pentru un copil in varsta de cinci ani, victima a unui accident. Am preluat victima pe traseu, dintr-o masina personala. Minorul prezenta un politraumatism prin accident. Era intr-o stare foarte grava, comatos si prezenta un traumatism cranio-cerebral acut deschis.", a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botosani.

Copilul a fost transportat la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Botosani si a fost preluat imediat de medici. Dupa ce a fost intubat, micutul a fost trimis la Clinica de Neurochirurgie din Iasi. Acesta se afla in continuare in stare critica.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz, insa accidentul nu este considerea unul rutier, pentru ca evenimentul a avut loc in curte si nu pe un drum public.
_______________________________
UPDATE!!! Copilul de cinci a ajuns la Sectia de Neurochirurgie din Iasi. Pe drum a intrat in stop cardio-respirator de doua ori, insa a fost resuscitat si inima a inceput din nou sa-i bata. Ajuns insa la spital, copilul a intrat din nou in stop si nu a mai putut fi salvat.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
688

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
229

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
179

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...