Restricțiile pentru mașinile-școală, discutate în Comisia de sistematizare a circulației. Ce s-a stabilit!
BOTOSANI

Restricțiile pentru mașinile-școală, discutate în Comisia de sistematizare a circulației. Ce s-a stabilit!
Circulația mașinilor-școală pe străzile din municipiul Botoșani a fost pusă în discuție, marți, în cadrul Comisiei de sistematizare a circulației, după ce mai mulți cetățeni au cerut instituirea de restricții pe anumite artere. 

Străzile pe care se intenționează introducerea acestor restricții au fost deja stabilite, dar o decizie finală va fi luată doar după ce va fi purtată o discuție și cu reprezentanții școlilor de șoferi.

"În urma discuțiilor de astăzi am luat decizia să invităm și reprezentanții școlilor de șoferi pentru a putea trage o concluzie. Sunt câteva artere pe care dorim să le restricționăm pentru aceste autoturisme. Este vorba de strada Marchian, Cuza Vodă, Bulevardul Mihai Eminescu, cuprins între tronsonul Pictor Nicolae Grigorescu și Sucevei. În urma discuțiilor pe care le vom avea în următoarea ședință vom trage concluzia cea mai bună și cred că vom lua o decizie unanim acceptată", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Accesul mașinilor-școală ar urma să fie interzis pe tronsoanele avute în plan în intervalele orare 07.30-08.30, respectiv 11.30-12.30.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
59

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
470

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
165

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...