A murit Ioan Gyuri Pascu. Fostul membru al grupului Divertis avea 55 de ani! VIDEO

A murit Ioan Gyuri Pascu. Fostul membru al grupului Divertis avea 55 de ani! VIDEO
Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata. Potrivit primelor informatii, actorul ar fi suferit un infarct. Fostul membru al grupului de umor Divertis avea 55 de ani si a jucat si in filme, dar si in piese de teatru.

Potrivit ProTV, Ioan Gyuri Pascu a murit in locuinta fostei sale sotii, din cartierul bucurestean 23 august. Actorul suferea de diabet.

La ora 4 dimineata i s-a facut rau, iar sotia a sunat la ambulanta. Medicii au incercat sa il resusciteze timp de 45 de minute, insa fara rezultat.

Trupul neinsufletit al lui Ioan Gyuri Pascu a fost preluat de legisti, care vor stabili cauza decesului.

In 2010, actorul a suferit un infarct si s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Ioan Gyuri Pascu s-a născut la 31 august 1961, la Agnita, în județul Sibiu. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae. A lansat mai multe albume muzicale, printre care "Mixed grill" (1993), "Mașina cu jazzolină" (1994) și "Gânduri nevinovate" (1997).

În 1987 a devenit membru grupului "Divertis" unde a abordat în special satiră politică. 

Pascu a jucat în filme de lung metraj precum "O vară de neuitat" – în regia lui Lucian Pintilie și în "Occident" – regizor Cristian Mungiu. A jucat și în mai multe piese de teatru, precum "Take, Ianke și Cadîr", asigurând și coloana sonoră pentru o parte dintre ele. Ioan Gyuri Pascu a colaborat cu mai multe posturi de televiziune, a fost și jurnalist sportiv și comentator de sport și a scris mai multe cărți de spiritualitate și pentru copii.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
75

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
139

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
90

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...