Adriana Saftoiu, incident cu Politia Rutiera: Mi-e lehamite ca statul are un singur scop, sa te prinda, sa te arda!

Adriana Saftoiu, incident cu Politia Rutiera: Mi-e lehamite ca statul are un singur scop, sa te prinda, sa te arda!
Adriana Saftoiu, purtator de cuvant al PNL, a trecut printr-un incident neplacut cu Politia Rutiera - dupa cum a povestit aceasta pe pagina sa de Facebook -, care a determinat-o sa spuna ca statul roman "are un singur scop: sa te prinda, sa te arda!".

Saftoiu a scris sambata seara pe Facebook ca, in timp ce se intorcea de la o prietena internata in spital, a fost oprita de Politie pe Soseaua Nordului. Agentii i-au cerut actele, iar ea s-a conformat.

"De frica autoritatii, taci ca sa nu ii superi! Imi prezint actele! 'Actul de identitate'. Scot dovada de la evidenta populatiei! 'Ce e asta?' Simt ca nu imi place tonul. Recunosc functionarul de stat, de STAT ROMAN, bucuros sa te prinda. Explic calm ca am buletinul expirat si ca sunt in perioada in care am depus dosarul pentru eliberarea celui nou. Sta si se tot uita. Mai ramanea sa imi ceara analizele medicale", a aratat fostul consilier prezidential pe pagina sa de Facebook.

Disputa a inceput in momentul in care, sustine Saftoiu, politistul a devenit nepoliticos si, mai mult decat atat, nu a vrut sa-i prezinte ordinul care autoriza filtrul respectiv.

"Ma satur de privirea lui si intreb: 'Dar dvs. de ce m-ati oprit?' 'Nu am de ce sa va raspund'. E cam mult. 'Cum adica nu aveti de ce sa imi raspundeti? E dreptul meu sa aflu de ce ma verificati'. Incepe sa imi para rau ca nu am fost atenta la nume cand s-a prezentat.

'Care drept? Va verific pentru ca vreau. E filtru'. 'Aveti si un ordin, verificati unde vreti si cum vreti?' 'Da, si daca mai puneti intrebari s-ar putea sa ma supar'. 'Si daca va suparati, ce faceti?' 'Va dau jos din masina'. Cobor singura si ii cer sa imi arate daca are vreun ordin pentru filtru. Se apropie colegul lui. Reluam discutia. Intre timp, probabil, ma detecteaza ca persoana. Colegul ii sopteste ceva. Primesc actele inapoi si raman balta acolo. In fata mea, inca trei masini. Nimeni nu mai e verficat. Ma intreaba un sofer: 'ce le-ati spus, doamna?' 'Ne verifica, poate pica ceva'", a detaliat liberala.

Acest incident a determinat-o pe Adriana Saftoiu sa spuna ca ii este "lehamite" de faptul ca "nu avem curajul sa modificam STATUL care are un singur scop: sa te prinda, sa te arda!".

"Un stat care te crede vinovat din start si oricum te va dovedi! Ca nimeni nu e fara de greseala, nu?! Sa apaludam statul care are o bucurie orgasmica sa te dovedeasca la fiecare colt de strada! Ce drepturile individului?! Te cobor din masina ca asa vreau eu, statul! Prin functionarii lui!", a conchis ea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
186

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
37

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
293

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...