GHINION! Doi șoferi bauți s-au ciocnit într-o intersecție din Botoșani! Ambii au ajuns la spital! FOTO
ACCIDENT!

GHINION! Doi șoferi bauți s-au ciocnit într-o intersecție din Botoșani! Ambii au ajuns la spital! FOTO
Probabil s-au gandit ca nu vor fi prinsi de politisti sau ca nu se poate intampla ceva rau atunci cand s-au urcat bauti la volan.

Doi soferi botosaneni s-au ciocnit cu masinile pe care le conduceau, duminica dimineata, in intersectia strazii Nicolae Iorga cu Bulevardul Mihai Eminescu. Un autoturism Renault circula pe strada Nicolae Iorga, dinspre Inspectoratul Scolar Judetean Botosani spre Bulevard, iar cand a ajuns in intersectie, conducatorul auto nu a acordat prioritate unui VW Golf, care circula dinspre Casa Tineretului spre Scoala Nr. 10.

In urma impactului, autoturismul VW Golf a fost proiectat in semafor, iar ambii soferi au fost raniti. Ajunsi la fata locului, politistii i-au testat pe conducatorii auto, iar rezultatele au fost pozitive. Conducatorul auto al masinii Renault avea o concentratie de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar soferul de pe Golf avea o concentratie de 0,22 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Soferii au ajuns la spital pentru a primiti ingrijiri medicale, unde li s-au recoltat si probe biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

Conducatorul auto vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si pentru ca s-a urcat baut la volan, in timp ce soferul celalalt a ramas fara permis de conducere si a scapat de dosarul penal pentru ca nu a depasit pragul de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
40

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
315

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
49

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...