Botoşăneancă agresată sexual în Zona Industrială!

Botoşăneancă agresată sexual în Zona Industrială!
Doamnelor, evitaţi deplasările în timpul nopţii pentru că niciodată nu ştiţi de unde apare un "Petrică", ce vă poate traumatiza pe viaţă.

O botoşăneancă ce se îndrepta spre casă după miezul nopţii a fost agresată sexual de un individ de 32 de ani, care a izbit-o pe jos şi şi-a bătut joc de ea într-un mod josnic. A doua zi, victima s-a dus la Poliţie unde, printre lacrimi, le-a povestit toată nenorocirea.

Săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, femeia se grăbea spre casă de la slujba religioasă la care participase la o biserică din zonă. Pe Calea Naţională, în apropierea unui supermarket specializat în materiale de construcţii şi a căii ferate dezafectate, un individ a prins-o cu mâinile la spate, a trântit-o pe pământ şi, cu o violenţă care i-a surprins până şi pe anchetatori, a penetrat-o cu degetele vaginal şi anal. O altă femeie a încercat să intervină şi să o ajute pe victimă, dar a fost fugărită. Astfel că individul, Petrică S., de 32 de ani, a reluat bătaia de joc la adresa femeii. Aceasta a reuşit să-l muşte de antebraţ, speriindu-l, iar martora a revenit să o ajute pe victimă. În acel moment, Petrică S. a fugit.

Sfătuită de poliţişti, victima s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală, examenul confirmând agresiunea sexuală, dar şi traumatismele şi excoriaţiile cu care femeia s-a ales în urma izbiturilor.

Individul a fost identificat în scurt timp şi adus la audieri. Cu această ocazie, senin, bărbatul le-a spus anchetatorilor că în acea seară băuse bere într-un bar de lângă gară şi, pe drumul spre casă, s-a dezechilibrat şi din greşeală a atins-o pe femeie, aceasta înjurându-l. Atunci, spune el, ar fi lovit-o, dar s-a dezechilibrat din nou şi a căzut lângă femeie. Atunci când o altă femeie s-a apropiat, el s-ar fi ridicat şi a plecat spre casă.

Varianta bărbatului nu a fost crezută, astfel că procurorii de la Parchetul Judecătoriei Botoşani au decis să-l prezinte instanţei cu propunere de arestare preventivă, având la dispoziţie şi probatoriul aferent.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
94

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1268

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
444

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...