Autoritățile pun tunurile pe patronii botoșăneni! Ample controale în tot județul!

Autoritățile pun tunurile pe patronii botoșăneni! Ample controale în tot județul!
O comisie formată din reprezentanții mai multor instituții vor efectua ample controale în întreg județul Botoșani pentru depistarea angajatorilor care folosesc forță de muncă la negru.

Comisia va fi constiuită prin ordin al prefectului și își va desfășura activitatea până la venirea sezonului rece.

"Am avut o întâlnire cu reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție, ai Poliției Locale, Jandarmieriei și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și am stabilit de comun acord că vom face o comisie de control pentru combaterea muncii la negru. Atribuțiile membrilor comisiei vor fi stabilite prin ordin al prefectului. Controalele vor fi făcute până la venirea anotimpului rece.
Nu am stabilit o zonă anume și acțiunile de control se vor derula pe raza întregului județ
", a precizat prefectul Dan Nechifor.

De-a lungul timpului au existat mai multe voci, inclusiv în cadrul Colegiilor Prefecturale, care au spus că statisticile prezentate la nivelul județului nu sunt cele reale și că numărul angajaților care lucrează fără forme legale este mult mai mare decât ceea ce s-a prezentat până acum. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
123

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
724

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...