FC Botosani a transferat un ATACANT cu peste 90 de meciuri in Liga 1
SPORT

FC Botosani a transferat un ATACANT cu peste 90 de meciuri in Liga 1

 Elek (mov)  Cosmin Dan

FC Botosani vrea sa fie si mai ofensiva in acest sezon al Ligii 1 si pe langa Astafei, Matulevicius, Golofca, Fulop I., Herghelegiu, Roman si Fulop L. a mai transferat un atacant. 

Este vorba despre fostul fotbalist al celor de la ACS Poli Timisoara, Robert Elek, in varsta de 28 de ani, fotbalist cu 91 de meciuri bifate in Liga 1 si golgheterul din sezonul trecut al timisorenilor. Anul trecut Elek a si marcat impotriva botosanenilor in meciul castigat la Timisoara cu scorul de 1-0.

Presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, a confirmat informatia pentru Stiri.Botosani.ro si spune ca fotbalistul a semnat pentru o perioada de 2 ani.

"Elek a semnat pentru o perioada de 2 ani si este jucatorul nostru. Va fi prezentat oficial vineri la meciul amical cu Zaria Balti. Este un jucator pe care l-am mai dorit si in vara. Leo Grozavu l-a dorit mult pentru ca se pliaza pe sistemul nostru de joc. Un atacant care o sa vina cu plus si spun eu ca o sa ne ajute, cu siguranta, mai ales ca ne dorim un compartiment ofensiv puternic.", a declarat Cornel Sfaiter.

Robert Elek a fost indepartat de la Timisoara chiar dupa infrangerea impotriva Botosaniului, scor 0-5, si este evaluat la 400.000 de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
54

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
36

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
92

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...