O botoșaneancă a povestit prin ce infern a trecut sub dărâmăturile din Amatrice: "Nu puteam să ne mișcăm. Ne încurajam unul pe altul"

O botoșaneancă a povestit prin ce infern a trecut sub dărâmăturile din Amatrice: "Nu puteam să ne mișcăm. Ne încurajam unul pe altul"


FACEBOOK.COM

Botosaneanca Emanuela Barariu a scapat cu viata din cutremurul ce a lovit comuna Amatrice din Italia si dupa cateva zile de ingrijiri medicale a avut curajul sa povesteasca prin ce infern a trecut.

Emanuela este verisoara Maricicai Iosub, botosaneanca ce si-a pierdut viata in tragicul eveniment si care marti a fost aduca acasa, la Avrameni. Familia celor doua botosanence o plange pe Maricica, insa ii multumeste lui Dumnezeu ca a salvat-o pe Emanuela.

Emanuela Barariu spune ca norocul sau si al logodnicului ei a fost acela ca s-a prabusit patul si mobila peste ei, astfel ca au fost protejati de bucatile beton si caramida.

"Noi abia ne culcaserăm. Deodată totul a început să se zguduie şi mobila a început să se răstoarne. Norocul nostru a fost că a căzut patul peste noi, iar peste el bucăţi de zid, mobilă, am fost prinşi acolo. Eram blocaţi spate în spate şi nu puteam niciunul să ne mişcăm. Ne încurajam unul pe altul. Au mai fost două cutremure puternice şi ne rugam să fim găsiţi. Dumnezeu a vrut să ne ţină în viaţă. Abia pe la ora zece dimineaţa am fost scosi, întâi eu, după care logodnicul la aproape o oră, pentru că era periculos", a povestit Emanuela.

Viitoarea soacra nu a avut acelasi noroc si a decedat, fiind gasita de salvatori sub daramaturi.

Gandurile Emanuelei sa indreapta acum spre verisoara sa si spre mama logodnicului: "Ai fost mereu lângă mine, ai devenit o parte din viaţa mea, ai fost mama adoptiva, dar ai fost o mamă minunată şi într-o zi ne vom revedea."

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
73

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
169

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
773

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...