Directori noi la mai multe unități de învățământ din Botoșani! Vezi unde!

Directori noi la mai multe unități de învățământ din Botoșani! Vezi unde!
Mai multe unități de învățământ din județul Botoșani vor avea în anul școlar care va începe peste doar câteva zile directori noi.

Noii directori și directori adjuncți au fost numiți în baza unei decizii a Consiliului de Administrație a Inspectoratului Școlar Județean. 

Unitățile de învățământ unde au fost numiți directori noi sunt:

Școala Gimnazială nr. 1 Bălușeni-Alina Florentina Maftei
Școala Gimnazială nr. 1 Blândești-Dumitru Cătălin Hanghicel
Grădinița cu Program prelungit Șotron-Adriana Avădănii
Școala Gimnazială nr.2 Botoșani-Dănuț Prodan
Școala Gimnazială nr.1 Hilișeu Horia-Daniel Marian Șalabină
Școala Gimnazială nr.1 Vorniceni-Dragoș Danalache
Liceul Tehnologic Al. Vlahuță Șendriceni-Dumitru Viorel Dohotaru-director, Gheorghe Rotariu-durector adjunct (cei doi directori au făcut rocada)

"Schimbările au avut loc fie ca urmare a pensionării unor cadre didactice, fie mutarea lor în altă localitate sau cerere de neprelungire a mandatului, demisie, dar în cele mai multe cazuri este vorba de pensionare", a precizat prof. Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
83

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
546

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
191

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...