Cine va fi directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa!

Cine va fi directorul adjunct al Parcului de agrement Cornișa!
O parte dintre concursurile organizate în vederea ocupării posturilor de la Parcul de agrement Cornișa au avut loc, însă nu toți candidații care s-au înscris au reușit să și promoveze.

Pentru postul de director adjunct s-au înscris două persoane, iar în urma susținerii celor două probe, proba scrisă și interviul, a promovat Ciprian Boariu, care până acum a lucrat în mediul privat.

În data de 23 august a avut loc și concursul pentru ocuparea postului de șef serviciu securitate și pază, pentru care s-au înscris patru candidați, dar niciunul nu a promovat, iar pentru postul de informatician nu a fost niciun doritor.
 
Pe 26 august au fost organizate concursuri pentru alte trei posturi. Pentru postul de șef serviciu administrare s-au înscris trei candidați care au reușit să treacă de proba scrisă, marți fiind programat interviul, pentru șef birou încasări a promovat proba scrisă Brândușa Lupașcu, aceasta urmând să susțină și interviul, iar pentru postul de consilier juridic singurul candidat care s-a înscris la concurs nu a promovat. 

"Posturile care nu au fost ocupate în urma concursurilor organizate până acum  se vor scoate din nou la concurs. Un alt val de angajări nu facem până nu reușim să concretizăm niște etape care trebuie parcurse în ce privește recepția construcției", a declarat Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement.

Parcul de agrement Cornișa va fi administratat de Direcția Servicii Publice și Agrement. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
326

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
184

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
131

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...